Címkék ("grafika és arculat tervezés")

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Full service építészeti és belsőépítészeti tervezést kínálunk Önnek a privát és az üzleti ingatlan tervezés teljes területén. Kreatív megoldásokat nyújtunk az arculat és grafikai tervezésben....
bővebben
 
Munkáink

Munkáink

Vállaljuk éttermek, bisztrók, üzletek és irodák full service belsőépítészeti tervezését. Az arculat és a grafikai megjelenéstől a honlap tervezésig segítjük a vállalkozás indulását, és készen állunk a...
bővebben
 
 


Arculat tervezés

Arculat tervezés

Válassza komplex tervezési megoldásunkat, hiszen az Ön igényeinek megfelelően az arculatot és a különböző grafikai elemeket is egységben, gondos szakértelemmel megtervezzük, csakúgy mint az ingatlant.
bővebben
 
 


 


 


Rocket Bikes

Rocket Bikes

A Rocket Bikes felújított, átdizájnolt városi és országúti kerékpárokat forgalmaz. A fiatal és dinamikus csapatnak szívesen segítettünk a logó és a honlap tervezésben.
bővebben
 
Egykettő

Egykettő

Egy új, kötetlen, fiatalos kerthelyiségnek az arculatát kellett megtervezni. A megrendelői elképzelések közül a név már adott volt, minden tervezési feladatban szabad kezet kaptunk.
bővebben
 
 


Mirage Bistro

Mirage Bistro

Új gourmand delikatesz üzlet nyílt Hévízen az ötcsillagos Hotel Mirage aljában.
bővebben
 
Városliget Café & Bar

Városliget Café & Bar

Új éttermet terveztünk a Városligetben! Behoztuk a belső térbe a Liget izgalmas történetét és a budapesti polgári létforma hangulatát.
bővebben
 
 


Városliget Café

Városliget Café

A full service belsőépítészeti tervezésnek része a grafikai és arculat tervezés. Ez a Városliget Café & Bar esetében sem volt másképp.
bővebben
 
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika