Ügyfeleink

Olyat alkottak, amit még a New York Times is érdemesnek tartott a hasábjaira venni. Köszönöm.” Zaváczki Zoltán, cégtulajdonos, BIGPRINT HUNGARY Kft.    

Ügyfeleink

#1A Csopa Playbar, a Csodák Palotája kamaszoknak és fiatal felnőtteknek kialakítandó új helyszínének megtervezésére és kivitelezésének koordinálására kértük fel Ádámékat. 1 éves, 2500 nm-es nagy projekt volt, sok kreatív feladattal. Ádámékra minden területen lehetett számítani. Még a fizikába és a biológiába is beásták magukat, hogy színvonalas kiállítások szülessenek. Trendi, igényes és igazi minőségi szórakoztató helyszínt hoztunk létre együtt.

Köszönjük!

 

Mizda Katalin

ügyvezető igazgató

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

 

 

 

#2 "Ádámék munkájával maximálisan elégedett vagyok. Egy lakásfelújításban kértem a segítségüket és örülök, hogy velük kezdtem dolgozni. A tervezés gyorsan és profi módon történt és a kivitelezés során folyamatosan rendelkezésre álltak, segítettek. Nagyon jó kivitelezőt ajánlottak és a javasolt anyagok, termékek is mindig megfelelőek voltak. Bármikor volt kérdésem mindig a segítettek. Érdemes velük dolgozni."

tulajdonos

#3 Hetente mondják vendégeink hogy a tengerentúlon vagy éppen Londonban érzik magukat egy igényes „trendi” étteremben!

Ami csodálatos még, hogy kortól, nemtől függetlenül mindenki megtalálja a kedvenc részét az éttermünkben.Hónapokig nézegettük interneten a belsőépítészek munkáit, majd minden általunk elképzelhető  tervezővel találkoztunk. Mire a végére értünk a megbeszéléseknek, nem maradt bennünk kérdés, hogy Ádámmal kell megvalósítanunk az álmunkat.

Az sem volt kérdés hogy kreativitásával, ízlésével , igényességével  Ő lehet akit  keresünk, de az a profizmus amivel a vendéglátó helyek speciális igényeit is szem előtt tartva  terveztek meg minden apró részletet,  szemernyi kétséget sem hagyott bennünk hogy jól döntöttünk.

Nagy segítséget kaptunk Tőlük a bútorok és dekor elemek egyedi legyártatásában és beszerzésében is.

A kivitelezés egész menete az Ő támogatása miatt lett szinte probléma mentes.

Emellett nem elhanyagolható hogy Ádám és az egész team emberileg is maximálisan korrekt  és barátságos.

Ez úton is köszönjük Nektek az együttműködést  és  nem sokára jövünk a következő projekttel.

Vámos Gábor bEAT étterem(..és más) Tulajdonos

 

 

 

#4 Ádámékkal egy előző munkájuk során ismerkedtünk meg. Akkor éppen Budapest egyik exclusive prémium brand store kialakításán dolgoztak. Amikor első alkalommal az üzletünkbe látogattak, felvázoltuk nekik a szakmai elképzeléseinket.

Szerettük volna a 6 éve működő üzletünk teljes design-ját megváltoztatni, letisztultabbá, világosabbá, trendibbé tenni. A stílusváltáson túl fontos szempont volt a befogadóképesség növelése. Az üzlet végleges arculata az egymást követő találkozások során alakult ki.

Az eredmény minden elképzelésünket felülmúlta. A vendégeink részéről érkező számos pozitív visszajelzés az igazi elismerés a közös munkánkra.

Mára biztosan tudjuk, amennyiben lesz lehetőségünk további fejlesztésre, illetve új üzlethelyiség beindítására, ismét Ádámék segítségét szeretnénk igénybe venni.

Larus Café Bar tulajdonos, Balatonfüred


#5 Rendkívül összetett feladat volt a Seasons Bistro megvalósítása. Nagyon sok utánajárás előzte meg Ádámékkal való közös együttműködést. Nagy fába vágja a fejszéjét, aki ma a belvárosban éttermet szeretne nyitni a semmiből.

Adott volt egy műemlék épület, egy romos pince, omladozó falak. Egy volt megragadó a kupola rendszer, amibe beleszerettem…

Tudtam, hogy mit akarok, ezért nem lehetett kérdés hogy, egy fiatalos, nyílt gondolkodású tervezőt kell keresnem. Sokat nyomott a latba a Budapest Bisztró és a Városliget Café&Bar.

Nagyon fontos kritérium volt, hogy különlegeset kell alkotnunk. Olyat, ami a maga nevében egyedülálló és mégis kellemes hangulatú. Nem túl elegáns és nem túl mindennapi. Ma már az átlagos nem működik. Minden részletet alaposan együtt kidolgoztunk és felfoghatatlan sebességgel 6 hónap alatt végeztünk.

Nagyon fontos, hogy mindent egyedileg készítettünk. Mind a székek, asztalok, tölgyfa elemek a melegséget és közben valami finom eleganciát képviselnek.

Köszönjük a közös munkát a csapatnak!

Seasons Bistro tulajdonosa

 

#6 Ádámmal két éve kezdődött az együttműködésünk, amikor belsőépítész tervezőt kerestünk az egyik hajónk áttervezéséhez.

A Rapszódia Rendezvényhajó átalakításába még kissé bizonytalanul vágtunk bele, mivel még nem dolgoztunk együtt, ezért nem tudtuk, hogy mire számítsunk. A végeredmény szerencsére meggyőzött minket, hogy jól választottunk.

A Rubin hajón tervezésénél már nem volt kérdés, hogy Ádám lesz a tervező. Vele biztosra mentünk, tudtuk, hogy minden design-nal kapcsolatos, technikai és műszaki kérdésben csukott szemmel támaszkodhatunk rá és csapatára. A következő hajónk tervezését már alig várjuk!

Cseh Krisztina és Cseh Gábor -  www.rubingroup.hu

 


#7 A visszajelzések pozitívak: melegebb, otthonosabb lett az étterem. A polgármester megfogalmazása szerint modern, fiatalos és egyben elegáns. Köszönjük szépen a segítséget!

Tulajdonos, Diófa étterem, Székesfehérvár

 

#8 Bár ezen a területen nincsenek nagy tapasztalataim, az általatok nyújtott szolgáltatással és a tervezéssel maximálisan elégedett vagyok. Ajánlottam is cégeteket ismerőseimnek. Üdvözletem a csapatnak!

Tamás, budai családi ház tulajdonosa


#9 A bár nemcsak kínálatában, de kialakításában is újszerű megoldásokat hoz. Teraszra nyíló frontja felnyitva bárpultként szolgál és a belsőépítészet egybenyitott tereit idézi, ezzel a közös élményt, mint rendezőelvet alkalmazták a tervezők. Az Adamdesign Belsőépítész Stúdió (a Budapest Bisztró, az Egykettő Bisztrókocsma vagy a Noir et l’Or éttterem is az ő munkájuk) ezúttal térkihasználásban és a részletek kidolgozásával bizonyított. A bárpult mögötti champagne-fal fényes fekete felülete és beépített világítása kiemeli az ikonikus pezsgőmárkák saját arculatát, míg a rendhagyó körkörös elrendezés a palackok elforgatásával még mozgalmasabbá teszi az összhatást.

Double Bubble Pezsgőbár tulajdonosai

 


#10 Ádám nem véletlenül a cégcsoportunk "házi" tervezője. Nem csak a belsőépítészeti kérdésekkel foglalkozik, hanem a cégeink teljes arculatát is profin megtervezi. Remélem még sokáig együtt fogunk vele dolgozni, mert a vállalkozásainkban ő a legkreatívabb partner.

Bottyán István, ügyvezető igazgató, Városliget Café&Bar

 


#11 A belsőépítészeti tervezéshez igazán jó szakember kell, aki érti, hogy mire gondolok, mint megrendelő és azt technikailag is 100%-ban megvalósítja. Ráadásul olyan belsőépítészt kerestünk, aki tapasztalt a loft tervezés világában és megfelelő referenciával rendelkezik. Szilas Ádám és az Adamdesign Stúdió munkája azért nagyon fontos számunkra, mert ők öntötték formába az elképzeléseinket. A Bisztróban a kedvenc bútorom az emeletig futó könyvespolc, ami a kiváló anyag  ismeretet és a tökéletes technikai precizitást tükrözi.

Villányi Csaba, ügyvezető igazgató, Budapest Bisztró

 


#12 ...szívesen írnánk a munkáikról, az ilyen színvonalas belsőépítészeti munkák abszolút hiánycikknek számítanak nálunk (is)...

Kovács Dániel, Főszerkesztő, hg.hu

 


#13 Amikor néhány évvel ezelőtt a lakásunkhoz belsőépítészt kerestünk, az interneten kezdtük el a keresést, ahol már akkor egyértelmű választás volt a látottak alapján az Adamdesign.

A lakásunk sikeres megvalósítása után nem volt kérdés, hogy Ádám lesz az, aki a K villát, álmaink házát megtölti élettel, izgalommal és otthonossággal.

Ahogy beköltöztünk, éreztük, hogy az álmunkat életre keltette az Adamdesign. Köszönjük.

K villa, tulajdonos

 


#14 Örülünk, hogy Ádámra bíztuk az Egykettő Fröccsliget, Borbisztró és Sörsöntés teljes arculati és belsőépítészeti megtervezését. Maximálisan elégedettek vagyunk az eredménnyel! Biztosak vagyunk benne, hogy sikereinkhez Ádám és a csapata szakértelme is nagyban hozzájárul.

Kusnyár Gábor, ügyvezető igazgató, Egykettő Borbisztró és Sörsöntés


Nem is tudom, hol kezdjem Ádámmal való munkakapcsolatom. Talán azzal, hogy első pillanattól kezdve őszinte és nyitott volt, vagy azzal, hogy minden megfigyelésünket beleépítette a lakásunk végső terveibe, vagy talán azzal, hogy a lakásunk nem csak egy tér lett, hanem az az otthon, amit szerettünk volna, köszönve neki.
Kezdjem itt vagy ott, a végeredmény mindegy, ugyanaz. Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy Ádámhoz fordultunk segítségért és tanácsért. Nem csak hogy belsőépítészünk lett, hanem úgy érzem, része lett mindennapjainknak, a barátunk lett. Őszintén elmondhatom, hogy az egész építkezés folyamán mellettünk állt, és még arra is gondolt, amire mi nem. Nélküle nem ott lennénk és nem úgy élnénk, ahogy most. Ezúton szeretném neki megköszönni mindazt a munkát és segítséget, amit adott nekünk, hiszen ami fontos, az anyagiakban nem kifejezhető.
Köszönjük Ádám, hogy velünk voltál, és remélem, a jövőben is a barátunk maradsz.
Szórád Gábor és Kacskovics Eszter, tulajdonosok, Diósdliget

#15 Cégvezetőként  a legjobb megoldásokra törekszem, ezért olyan tervezőt kerestem, aki kellő ötlettel rendelkezik ahhoz, hogy a családi házam új designt kapjon. Ádám személyében olyan belsőépítész tervezőt ismertem meg, aki látásmódjában bátor és újszerű.  Könnyen és gyorsan megértette az igényeimet és rengeteg új ötlettel és technikai megoldással oldotta meg a problémákat. Nemcsak a tervezést, hanem a beruházás lebonyolítást is bátran rábíztam. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok,  és azóta már a vállalkozásaim belsőépítészeti tervezését is rábízom!

Kőrössy Zoltán, cégvezető, tulajdonos

 


#16 Irodaházunk tervezése kapcsán ismerkedtünk meg az Adamdesign fiatalos, lelkes csapatával. Ötleteikkel, javaslataikkal, és gyönyörű látványterveikkel nagymértékben hozzájárultak irodaházunk elegáns megjelenéséhez, amellyel kapcsolatban naponta kapunk elismerő szavakat. Munkájukat ezúton is köszönjük!

Sánta Enikő, Fejlesztési igazgató, UNITEF'83 Zrt.

 


#17 Miután világossá vált, hogy feltétlenül szükségünk lesz egy belsőépítészre, az Interneten találtunk Ádámra. A referenciáit megtekintve azonnal felvettük a kapcsolatot, melynek eredményességét az is bizonyítja, hogy azóta több projekten dolgoztunk együtt. Nagy hangsúlyt fordít a megrendelő megismerésére, és ezzel együtt a megrendelő igényeinek felismerésére, amit a közös munka alatt maximálisan tiszteletben tart, még ha ez több módosítással is jár. Kiterjedt kapcsolatrendszerének és szakmai tapasztalatának köszönhetően a felhasznált anyagok és kivitelezők széles választékából jó érzékkel választja a megrendelő szempontjai szerint a legmegfelelőbbeket. A tervezési folyamat során felkészült munkatársai segítségével, rövid határidővel pontos kiviteli tervet készít, valamint valósághű látványtervekkel segít a megrendelőnek „elképzelni” a végeredményt.

Lauber Attila, cégvezető, RLB-60 Bt.

 

 

#18 Új üzletünk arculatának megtervezésével kerestük meg az Adamdesign Stúdiót. Olyan belsőépítész csapatot szerettünk volna találni, akik a design mellett legalább akkora hangsúlyt fektetnek az ergonómiára. Szilas Ádám és csapata személyében ez sikerült.

Karakteres, esztétikus látványterveket kaptunk, amely képes volt pontosan megfogalmazni cégünk filozófiáját, célkitűzéseit és nem utolsó sorban elnyerte saját és ügyfeleink tetszését.

A rendelkezésünkre álló teret pedig szakértelemmel, remek ötletekkel használták ki. Kiváló dizájnerek és építészek is egyben.

Mindemellett a határidők pontos betartását, ha kellett költségkímélő, de hatékony megoldásokat, nagyfokú rugalmasságot, rengeteg ötletet kaptunk tőlük és nem utolsó sorban mindvégig az elvégzendő feladat lehető legjobb megvalósítására törekedtek.

Ezek alapján következő megbízásként az új irodaházunknak már nemcsak a belső, de külső arculatát is Szilas Ádámra bíztuk.  A tervek készen vannak, és önmagukért beszélnek. Köszönjük az Adamdesign Stúdiónak!

Zettisch Róbert, Ügyvezető Igazgató, Max-Immun Kft.

 

 

 

#19 Megbízhatóság, kreativitás és újszerűség. A mai világban három nagyon ritka tulajdonság, amiért az Adamdesign Stúdióval már több éve együtt dolgozunk.

Apró Tamás, cégvezető, Archimon Építész Iroda

 

 

 

 

#20 Amikor aláírtam az új lakásom adásvételi szerződését, úgy döntöttem, hogy olyan belsőépítész szakembert vonok be az átalakításokba, aki objektíven és profin lát engem és a teret.

Ali Salah, tulajdonos

 

#21 Ùj dimenzió, profizmus és az álmok valóra váltása. Eddig még csak tervek formájában volt szerencsém hozzá, de abszolút cél egy Adamdesign-os lakás.

Baráth Viki, Termék manager

 

És Ön tudja, hogy mekkora hasznot hozhat Önnek és vállalkozásának a belsőépítészeti tervezésbe és a designba feketett pénzforrás?

Kérjen időpontot személyre szabott konzultációra még ma!
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika