images/nopic.jpg
  1. kép letöltése

  2. kép letöltése

  3. kép letöltése

  4. kép letöltése

  5. kép letöltése

  6. kép letöltése

  7. kép letöltése

  8. kép letöltése

  9. kép letöltése

  10. kép letöltése

 

Csodák Palotája Playbar

A Csodák Palotája megnyitotta új helyszínét Óbudán, a Csopa Playbart! A 2500 m2 alapterületű szórakoztató és vendéglátó központ teljes tervezésére és projektmenedzselésére kaptunk felkérést. A hely koncepciója e két funkció együttes jelenlétéből született meg.

A tervezés során figyelembe kellett vennünk az épület adottságait, az alacsony belmagasságot, és a meglévő mennyezeti kupolákat. A teljes terület  áttervezésre került, beleértve a meglévő elektromos és gépészeti rendszereket is.

A középső területen található fogadótér és bár köré szerveztük a Playbar vendéglátó és szórakoztató funkcióit (interaktív asztalok, lábbiliárd, egyedi fejlesztésű csocsók, szabadulószobák) és a Csodák Palotája szórakoztatva oktató kiállítótermeit.

A 2500 nm-es területen helyet kapott három interaktív kiállítóterem: Születés,  Illúzió, Newton, a Richter Gedeon labor, körmozi, 9d mozi, 4 tudományos szabaduló szoba, valamint egy régi moziteremből átalakított, látványos fizikai kísérleteket bemutató előadóterem.

A termek, irodák tervezése szintén része volt a tervezési feladatunknak, Kialakítottunk egy nagyobb méretű, bérelhető rendezvénytermet és egy kisebb csoportok fogadására alkalmas VIP termet is.

 

"A Csopa Playbar, a Csodák Palotája kamaszoknak és fiatal felnőtteknek kialakítandó új helyszínének megtervezésére és kivitelezésének koordinálására kértük fel Ádámékat. 1 éves, 2500 nm-es nagy projekt volt, sok kreatív feladattal. Ádámékra minden területen lehetett számítani. Még a fizikába és a biológiába is beásták magukat, hogy színvonalas kiállítások szülessenek. Trendi, igényes és igazi minőségi szórakoztató helyszínt hoztunk létre együtt."

Köszönjük!

 

Mizda Katalin

ügyvezető igazgató

Csodák Palotája Nonprofit Kft.Referencia ajánló

 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapk茅sz铆t茅s, t谩rhely, domain, banner, webdesign, grafika