images/nopic.jpg
 1. kép letöltése

 2. kép letöltése

 3. kép letöltése

 4. kép letöltése

 5. kép letöltése

 6. kép letöltése

 7. kép letöltése

 8. kép letöltése

 9. kép letöltése

 10. kép letöltése

 11. kép letöltése

 

Noah house

A Noah House a világon egyedülálló épület, amely egy fém tartószerkezetre felépített kész ház. Déli tájolással szinte bármilyen általános talajszerkezetre telepíthető.

Az épület gyűjti, fertőtleníti és felhasználja az esővizet. Az áramot egy oda-vissza játszó villanyórával és napelemmel termeli. A Noah ház tehát semmilyen közművet nem igényel, csupán az elektromos hálózatra kell rácsatlakozni.

Olyan típusházat terveztünk, amely sorozatgyártásban készül, viszont a külső és belső design teljesen egyedi igények alapján készül. A ház 4-5 fő számára (két felnőtt és két-három gyerek), általános családi modellre készült, számukra egy igazán kényelmes méretű és elrendezésű élettér lehet.

A helyiségek funkciói és berendezés teljesen korszerű, a mai európai igényeknek megfelelő.

A berendezés. A külső és belső burkolatok és a bútorok anyagai választhatók lesznek, így minden ház személyre szabottá válik. Valamennyi tároló bútor (gardrób, konyhaszekrény, előszoba szekrény, beépített bútorok, stb.) szerves része az épületnek. Ezért a vásárlónak csupán az ágyat, az étkező asztalt, a kanapét illetve a kiegészítőket kell egyedileg beszereznie. Igény szerint ezek kiválasztásában is örömmel teszünk javaslatokat!

További információ: +36 20 969 9388, office@adamdesignstudio.hu

Innen letöltheti az ingatlan adatlapját!

https://www.youtube.com/watch?v=4ItDiCwW-hkReferencia ajánló

 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapk茅sz铆t茅s, t谩rhely, domain, banner, webdesign, grafika