images/nopic.jpg
 1. kép letöltése

 2. kép letöltése

 3. kép letöltése

 4. kép letöltése

 5. kép letöltése

 6. kép letöltése

 7. kép letöltése

 8. kép letöltése

 9. kép letöltése

 10. kép letöltése

 11. kép letöltése

 12. kép letöltése

 13. kép letöltése

 

Budapest Bisztró

"Az év belsőépítésze-2012" jelöltje. Budapesti látványelemek, hamisítatlan loft hangulat és prémium minőségű anyagok fúziója egyszerre jelenik meg a belváros különleges, magyaros bisztrójában.

A Budapest Bisztróban - nevéhez hűen -  a budapesti jellegzetességeket, látványelemeket és anyagokat, például metrócsempét használtunk a belsőépítészeti tervezéskor. A tükrökön és üveg felületeken gravírozott mintaként a főváros nevezetességei jelennek meg, többek között a Hősök tere, a Lánchíd és a földalatti leghíresebb  részletei.

A klasszikus, néhol történelmi jegyeket, elemeket a loft designnal ötvöztük. Meghagytuk a látszó szerkezeti elemeket, a nyers tégla és vasszerkezetet, helyenként a csövezést is. Látszó felület maradt a födém és a beton. Ezeket magas minőségű anyagokkal, aranyozott burkolattal és diófa felületekkel erősítettük, hangsúlyoztuk.

Az épület további különlegessége az átvilágítható Litracon beton és az Ivanka beton, amelyet flaszter padlóként, falburkolatként és lépcsőként is alkalmaztunk.

A kényelmet különleges olasz bőr ülőbútorok biztosítják.  A földszinti térben félkör íves bőr padok teszik otthonossá a hétvégi családi ebédek hangulatát.

A belső világítást három hatalmas, egyedi tervezésű loft csillár adja.

Igazi különlegesség az emeleti bortrezort, amit  színes programozható RGB led-es technológiával láttunk el, így látványelemként is igen mutatós.

 

„A belsőépítészeti tervezéshez igazán jó szakember kell, aki érti, hogy mire gondolok, mint megrendelő és azt technikailag is 100%-ban megvalósítja. Ráadásul olyan belsőépítészt kerestünk, aki tapasztalt a loft tervezés világában és megfelelő referenciával rendelkezik. Szilas Ádám és az Adamdesign Stúdió munkája azért nagyon fontos számunkra, mert ők öntötték formába az elképzeléseinket. A Bisztróban a kedvenc bútorom az emeletig futó könyvespolc, ami a kiváló anyag  ismeretet és a tökéletes technikai precizitást tükrözi.”

Villányi Csaba, ügyvezető igazgatóReferencia ajánló

 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapk茅sz铆t茅s, t谩rhely, domain, banner, webdesign, grafika