images/nopic.jpg
  1. kép letöltése

  2. kép letöltése

  3. kép letöltése

  4. kép letöltése

  5. kép letöltése

  6. kép letöltése

  7. kép letöltése

 

Double Bubble Champagne Bar

Ez a különleges pezsgőbár 2014. március közepén nyitott a Madách téren. Örömmel vettünk részt a belsőépítészeti és arculattervezésben, hiszen izgalmas kihívás volt: különleges termék különleges megjelenítése volt a feladat egy nagyon pici térben.

A vendégtérben csupán 4 db szék van, valamint a bár pult és a személyzeti mosdó. Az igen pici alapterület ellenére az üzlethez tartozó közvetlenül a térre nyíló nagy terasz ezt ellensúlyozza. A pezsgőhöz illő pompát szerettük volna visszaadni a belső térben, ezért használtuk az arany és a fekete örök, fényes eleganciáját. A falat különleges arany tapéta díszíti, rajta egy két méteres pávatollal.

A hatalmas pezsgő választékot egy körkörös LED sorral megvilágított dekor elemben mutatjuk meg.

A belsőépítészeti tervezésen túl az arculat és a grafikai tervezés is feladatunk volt.

 

"A bár nemcsak kínálatában, de kialakításában is újszerű megoldásokat hoz. Teraszra nyíló frontja felnyitva bárpultként szolgál és a belsőépítészet egybenyitott tereit idézi, ezzel a közös élményt, mint rendezőelvet alkalmazták a tervezők. Az Adamdesign Belsőépítész Stúdió (a Budapest Bisztró, az Egykettő Bisztrókocsma vagy a Noir et l’Or éttterem is az ő munkájuk) ezúttal térkihasználásban és a részletek kidolgozásával bizonyított. A bárpult mögötti champagne-fal fényes fekete felülete és beépített világítása kiemeli az ikonikus pezsgőmárkák saját arculatát, míg a rendhagyó körkörös elrendezés a palackok elforgatásával még mozgalmasabbá teszi az összhatást."

Double Bubble Champagne Bar tulajdonosai


Referencia ajánló

Labirintus, Liszt Ferenc Repülőtér

Labirintus, Liszt Ferenc Repülőtér

bővebben
 
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika