images/nopic.jpg
  1. kép letöltése

  2. kép letöltése

  3. kép letöltése

  4. kép letöltése

  5. kép letöltése

  6. kép letöltése

  7. kép letöltése

 

Double Bubble Champagne Bar

Ez a különleges pezsgőbár 2014. március közepén nyitott a Madách téren. Örömmel vettünk részt a belsőépítészeti és arculattervezésben, hiszen izgalmas kihívás volt: különleges termék különleges megjelenítése volt a feladat egy nagyon pici térben.

A vendégtérben csupán 4 db szék van, valamint a bár pult és a személyzeti mosdó. Az igen pici alapterület ellenére az üzlethez tartozó közvetlenül a térre nyíló nagy terasz ezt ellensúlyozza. A pezsgőhöz illő pompát szerettük volna visszaadni a belső térben, ezért használtuk az arany és a fekete örök, fényes eleganciáját. A falat különleges arany tapéta díszíti, rajta egy két méteres pávatollal.

A hatalmas pezsgő választékot egy körkörös LED sorral megvilágított dekor elemben mutatjuk meg.

A belsőépítészeti tervezésen túl az arculat és a grafikai tervezés is feladatunk volt.

 

"A bár nemcsak kínálatában, de kialakításában is újszerű megoldásokat hoz. Teraszra nyíló frontja felnyitva bárpultként szolgál és a belsőépítészet egybenyitott tereit idézi, ezzel a közös élményt, mint rendezőelvet alkalmazták a tervezők. Az Adamdesign Belsőépítész Stúdió (a Budapest Bisztró, az Egykettő Bisztrókocsma vagy a Noir et l’Or éttterem is az ő munkájuk) ezúttal térkihasználásban és a részletek kidolgozásával bizonyított. A bárpult mögötti champagne-fal fényes fekete felülete és beépített világítása kiemeli az ikonikus pezsgőmárkák saját arculatát, míg a rendhagyó körkörös elrendezés a palackok elforgatásával még mozgalmasabbá teszi az összhatást."

Double Bubble Champagne Bar tulajdonosai


Referencia ajánló

Vanity Szépséglabor

Vanity Szépséglabor

bővebben
 
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika