images/nopic.jpg
 1. kép letöltése

 2. kép letöltése

 3. kép letöltése

 4. kép letöltése

 5. kép letöltése

 6. kép letöltése

 7. kép letöltése

 8. kép letöltése

 9. kép letöltése

 10. kép letöltése

 11. kép letöltése

 12. kép letöltése

 

Egykettő Fröccsliget

Izgalmas térélmény, könnyedség és zöld liget ötvözete a belváros szívében.

A megrendelői elképzelések alapján Ybl Miklós nagy múltú épületéből kellett egy új, igényes vendéglátó helyet terveznünk. Az épület teljes belső udvara macskakővel borított, középen márvány szökőkúttal, ahol jelenleg az udvarban irodaház működik. Ebből kellett egy olyan újszerű romkocsmát kialakítani, ami az igényes vendégek törzshelyévé válik.

Rendkívül sok kertészeti elemet, zöldfelületet alkalmaztunk. Hatalmas élő fák és rengeteg virágláda került a térbe. A célunk az volt, hogy hangulatában megközelítse egy kert, egy liget érzetét, hangulatát.

Két darab pult került a tér két hosszanti oldalára, az egyik kizárólag ital pultként üzemel, a másik a vendéglátás különböző igényeinek megfelelően büféasztallá is átalakítható.

Négy lounge terület osztja meg a teret, amely mind külön dobogón álló pavilon. Az árnyékolást napvitorlákkal oldottuk meg.

Az Egykettő Fröccsliget másik különlegessége a ligetes kialakítás mellett a rengeteg krétával írható felület. A hat darab virágláda kétoldalas táblái és a ládák oldalsó fa felületein is végigfut a krétázható felület.

 

"Örülünk, hogy Ádámra bíztuk az Egykettő Fröccsliget, Borbisztró és Sörsöntés teljes arculati és belsőépítészeti megtervezését. Maximálisan elégedettek vagyunk az eredménnyel! Biztosak vagyunk benne, hogy sikereinkhez az Ő szakértelme is nagyban hozzájárul."

Kusnyár Gábor, ügyvezető igazgató, Egykettő Fröccsliget, Borbisztró és SörsöntésReferencia ajánló

 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapk茅sz铆t茅s, t谩rhely, domain, banner, webdesign, grafika