images/nopic.jpg
  1. kép letöltése

  2. kép letöltése

  3. kép letöltése

  4. kép letöltése

  5. kép letöltése

  6. kép letöltése

  7. kép letöltése

  8. kép letöltése

  9. kép letöltése

 

Egykettő Zenés Bisztrókocsma

Az Egykettő Zenés Bisztrókocsma a belváros szívében, az elegáns Ybl Palotában kapott helyet. A klasszicista épületszerkezetet és az utca fronti elhelyezkedés adta lehetőségeket úgy használtuk ki, hogy ötvöztük a sajátos bisztró elemeket és a könnyed, humoros belsőépítészeti megoldásokat.

A megrendelői koncepciónak megfelelően egy természetes, naturális hangulatú bisztrót terveztünk. Hangsúlyt kaptak a rusztikus elemek, a fa felületek, a fa padló, a fa asztalok és székek.

A galéria a földszinti hangulattal egységes, mégis kontrasztos hatásra törekszik, hiszen az acél korlát és a tükrös felületek fémes, modern hatást keltenek.

A bisztró hangulatot a rengeteg kézzel írott tábla festés adja. Gyakorlatilag minden fal felület festett, borhoz és sörhöz kapcsolódó egyedi, tematikus szövegekkel van végig futtatva.

A LED világítás az este hangulatához igazodva színben variálható, erősségében szabályozható, külön egységenként a pultban, a földszinten és az emeleten.

A pult eredeti szerkezetét meghagytuk, a fekete szín beleolvasztja a környezetbe, s így az egyedi hangulatvilágítás még hangsúlyosabbá válik.

 

"Örülünk, hogy Ádámra bíztuk az Egykettő zenés bisztrókocsma teljes arculati és belsőépítészeti megtervezését. Maximálisan elégedettek vagyunk az eredménnyel! Biztosak vagyunk benne, hogy sikereinkhez az Ő szakértelme is nagyban hozzájárul."

Holló Dénes, ügyvezető igazgató, Egykettő Zenés BisztrókocsmaReferencia ajánló

 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika