images/nopic.jpg
 1. kép letöltése

 2. kép letöltése

 3. kép letöltése

 4. kép letöltése

 5. kép letöltése

 6. kép letöltése

 7. kép letöltése

 8. kép letöltése

 9. kép letöltése

 10. kép letöltése

 11. kép letöltése

 12. kép letöltése

 13. kép letöltése

 

XO Bistro

Az XO Bistro az egykori híres Pannónia szálló helyén, műemlék épületben és környezetben található az Astorianál. Az XO Bistro – (X.O. azaz extra old, a konyak korára jellemző) amint azt elnevezése is sejteti - egy régi stílusú, nagy múltra építő étterem egy kis fiatalosan modern pikantériával fűszerezve. A megrendelői elképzelésnek megfelelően a vendéget belépve egy finoman megreformált 20. század eleji hangulat fogadja.

A pult mögötti polcok az eredeti bútor tervek alapján készültek. A pult előlapja újszerű, a pult mögötti nagy tükör és annak kerete az eredeti állapot szerint lett rekonstruálva. A falon futó gipszstukkót is eredeti szépségébe állítottuk vissza.

A gipsztükörbe tapétát terveztünk, a fali kazettákon lévő falikar világításhoz és a mennyezetre különleges szatén ernyőket terveztünk.

A padlót eredeti minta alapján vissza kellett állítani, illetve a megmaradt törött elemeket meg kellett tartani, így a klasszikus fekete-fehér kövezet régi korokat idéz.

Térelválasztóként egyedi bortartót terveztünk, amely saját világítással rendelkezik.

Az étteremben kiemelt szerepet kap a séf látványos munkája, ezért olyan látványpultot terveztünk, amin keverednek az italpult design elemei.Referencia ajánló

Vanity Szépséglabor

Vanity Szépséglabor

bővebben
 
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika