images/nopic.jpg
  1. kép letöltése

  2. kép letöltése

  3. kép letöltése

  4. kép letöltése

  5. kép letöltése

  6. kép letöltése

 

RLB 60

A számok és a számlák szigorú rendjét a barátságos környezet és az élénk, vidám színek hangulata teszi könnyeddé. Ezt az irányelvet igyekeztünk a tervezés során, majd a kivitelezés minden fázisában is figyelembe venni, amikor elvállaltuk a 10 fős könyvelő iroda belsőépítészeti tervezését.

A Hatvanban lévő kis létszámú könyvelőiroda megjelenését tekintve egyedülálló a városban.  A cég logójának színei, a narancs, a citromsárga és az almazöld frissessége finoman végig vonul az épületen és a bútorokban. A fehérített antikolt tölgyfa bútorok látványos ellenpontot teremtenek a logó három élénk alapszínével.

A földszinten találhatók a munkaállomások és a kisebb tárgyalók. A dolgozók igényeire szabva  terveztünk meg minden asztalt és helyiséget, ahol a székek színében köszönöm vissza a cégarculat színe.

Az emeleten 50 főnek tervezett kis konferencia terem található, ahová kényelmes, tágas előteret terveztünk teakonyhával felszerelve. Közvetlenül le lehet látni a földszinti recepcióra, ahol három sirály-szerű lámpatest "repül" a légtérben.

 

„Miután világossá vált, hogy feltétlenül szükségünk lesz egy belsőépítészre, az interneten találtunk Ádámra. A referenciáit megtekintve azonnal felvettük a kapcsolatot, melynek eredményességét az is bizonyítja, hogy azóta több projekten dolgoztunk együtt. Nagy hangsúlyt fordít a megrendelő megismerésére, és ezzel együtt a megrendelő igényeinek felismerésére, amit a közös munka alatt maximálisan tiszteletben tart, még ha ez több módosítással is jár. Kiterjedt kapcsolatrendszerének és szakmai tapasztalatának köszönhetően a felhasznált anyagok és kivitelezők széles választékából jó érzékkel választja a megrendelő szempontjai szerint a legmegfelelőbbeket. A tervezési folyamat során felkészült munkatársai segítségével, rövid határidővel pontos kiviteli tervet készít, valamint valósághű látványtervekkel segít a megrendelőnek „elképzelni” a végeredményt.”

Lauber Attila, cégvezető, RLB-60 Bt.Referencia ajánló

Labirintus, Liszt Ferenc Repülőtér

Labirintus, Liszt Ferenc Repülőtér

bővebben
 
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika