images/nopic.jpg
 1. kép letöltése

 2. kép letöltése

 3. kép letöltése

 4. kép letöltése

 5. kép letöltése

 6. kép letöltése

 7. kép letöltése

 8. kép letöltése

 9. kép letöltése

 10. kép letöltése

 11. kép letöltése

 12. kép letöltése

 

Anjou Residence

A Budai várnegyed legelegánsabb épületében található ez az otthon, amelyhez még saját borospince is tartozik. Nemcsoda hát, ha a tulajdonos valami igazán személyre szabott és professzionális megoldást várt tőlünk. Design bútorok, különleges felületek, extravagáns kiegészítők és hightech technikai megoldások jellemzik a belső tereket.

A lakás két életterületre osztható, az egyik tér a család és a vendégek számára is nyitott terület: a nappali,  a konyha és a pihenő - olvasó sarok együttese. Ez egységes faparkettát kapott, ezzel is láttatva az egységes hatást és  a körbejárhatóságot. A lakás másik területe a személyes élettér, amelyhez a hálószobák, a hozzá tartozó fürdő és két dolgozószoba tartozik.

A nappali egységes fehér színvilágot kapott, a bútorok, a lámpák és a kiegészítők a design és az elegancia jegyében lettek összehangolva. A kanapé hatalmas, kényelmes, állítható fejtámlás, ahonnan a TV és a kanapé is egyaránt élvezhető.

A magasfényű burkolattal ellátott fal térelválasztó, amely egyben a kandalló és dekorációs funkciót is ellát. A TV fala gipszből készült dombor fal.

Az olvasósarokba egyedi tervezésű fotelt és egy Ligne Roset kisasztalt helyeztünk.  Itt elidőzve tökéletes látvány nyílik a budai hegyekre.

Az étkező könnyed, fiatalos és letisztult. A fiatal pár csak az év egyik részét tölti Magyarországon, ezért a kisebb méretű ebédlő asztal pont elegendő egy kellemes családi vagy baráti együttléthez.

A hálószoba elegáns feketéi különleges anyagokat rejtenek. Az ágy fej része és a lámpák strucc bőrből készültek. A szekrény a nappaliban is visszaköszönő magas fényű kandallófal anyagából készült.Referencia ajánló

 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapk茅sz铆t茅s, t谩rhely, domain, banner, webdesign, grafika