images/nopic.jpg
  1. kép letöltése

  2. kép letöltése

  3. kép letöltése

  4. kép letöltése

  5. kép letöltése

 

Belgrád rakpart

Egy közel 100 éves belvárosi házban lévő- soha fel nem újított- nagypolgári lakás tervezésével és kivitelezésével bízott meg minket egy sikeres informatikai cég tulajdonosa.

A lakást kiadásra szánta, ezért a fő tervezési szempont egy általános ízlésnek megfelelő, elegáns és hangulatában kiegyensúlyozott belső tér kialakítása volt.

A nagy alapterületű lakás kis helyiségeit egybenyitottuk,  ezzel tágas, világos, nagy tereket hoztunk létre. A bútorok, a burkolatok és a szaniterek kiválasztásánál egy általánosan elegáns, mindenhez passzoló világos  hangulatot képzeltünk el.
A kivitelezés során az ingatlan minden milimétere és apró sarka megújult, korszerű és tartós technológiai megoldásokat építettünk be.
"Ádámék munkájával maximálisan elégedett vagyok. Egy lakásfelújításban kértem a segítségüket és örülök, hogy velük kezdtem dolgozni. A tervezés gyorsan és profi módon történt és a kivitelezés során folyamatosan rendelkezésre álltak, segítettek. Nagyon jó kivitelezőt ajánlottak és a javasolt anyagok, termékek is mindig megfelelőek voltak. Bármikor volt kérdésem mindig a segítettek. Érdemes velük dolgozni."
Informatikai cég tulajdonos


Referencia ajánló

Vanity Szépséglabor

Vanity Szépséglabor

bővebben
 
Labirintus, Liszt Ferenc Repülőtér

Labirintus, Liszt Ferenc Repülőtér

bővebben
 
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika