images/nopic.jpg
 1. kép letöltése

 2. kép letöltése

 3. kép letöltése

 4. kép letöltése

 5. kép letöltése

 6. kép letöltése

 7. kép letöltése

 8. kép letöltése

 9. kép letöltése

 10. kép letöltése

 11. kép letöltése

 12. kép letöltése

 13. kép letöltése

 14. kép letöltése

 15. kép letöltése

 16. kép letöltése

 17. kép letöltése

 18. kép letöltése

 

Diósdliget

Budapesttől néhány percre pazar látvány fogad. Diósd rózsadombjának nevezett Diósdliget jelenleg az egyik legnépszerűbb környék a városból kiszakadni vágyóknak. Itt terveztük meg ezt a kényelmes otthont, ahol a luxus és a pazar kilátás találkozik.

A teraszon napozó, étkező és lounge rész lett kialakítva, hogy a funkciók kényelmesen elkülönüljenek.

A hálószobába íves falat terveztünk, beépített éjjeliszekrényekkel. A világító kavicságy az esti hangulatot fokozza.

A konyhasziget és az étkező tervezése során az elegancia és a praktikus használat szempontjait tartottuk szem előtt. Fontosnak tartottuk, hogy a levegősség és a térhatás növelés érdekében mindkét oldalról az egész lakás körbejárható legyen.

A nappali egybe nyitható a jacuzzival, ami elsőre talán szokatlan kívánság volt, de mi különösen kedveljük az érdekes kívánságokat. Ennek a megoldásnak az eredménye még minket is meglepett, mert jóval többet tett hozzá az otthon különleges luxus érzetéhez  mint egy egyszerű jacuzzi. Sőt, az átlátható tereknek köszönhetően innen élvezhető nappali kilátás és az éjszakai csillagos ég is.

A terasz felé a teljes üveg felület fokozza a térélményt. A nyitott tűzterű kandallót kifejezetten ebbe a térbe terveztük, és mi magunk építettük.  A teraszon napozó, étkező és lounge rész lett kialakítva, hogy a funkciók kényelmesen elkülönüljenek. A kilátás és a természet közelsége pazar élményt nyújt a rendszeres baráti grillezésekhez.

 

"Nem is tudom, hol kezdjem Ádámmal való munkakapcsolatom. Talán azzal, hogy első pillanattól kezdve őszinte és nyitott volt, vagy azzal, hogy minden megfigyelésünket beleépítette a lakásunk végső terveibe, vagy talán azzal, hogy a lakásunk nem csak egy tér lett, hanem az az otthon, amit szerettünk volna, köszönve neki.
Kezdjem itt vagy ott, a végeredmény mindegy, ugyanaz. Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy Ádámhoz fordultunk segítségért és tanácsért. Nem csak hogy belsőépítészünk lett, hanem úgy érzem, része lett mindennapjainknak, a barátunk lett. Őszintén elmondhatom, hogy az egész építkezés folyamán mellettünk állt, és még arra is gondolt, amire mi nem. Nélküle nem ott lennénk és nem úgy élnénk, ahogy most. Ezúton szeretném neki megköszönni mindazt a munkát és segítséget, amit adott nekünk, hiszen ami fontos, az anyagiakban nem kifejezhető.
Köszönjük Ádám, hogy velünk voltál, és remélem, a jövőben is a barátunk maradsz."

Tisztelettel: Szórád Gábor és Kacskovics Eszter, Diósdliget


Referencia ajánló

 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapk茅sz铆t茅s, t谩rhely, domain, banner, webdesign, grafika