images/nopic.jpg
 1. kép letöltése

 2. kép letöltése

 3. kép letöltése

 4. kép letöltése

 5. kép letöltése

 6. kép letöltése

 7. kép letöltése

 8. kép letöltése

 9. kép letöltése

 10. kép letöltése

 11. kép letöltése

 12. kép letöltése

 13. kép letöltése

 14. kép letöltése

 15. kép letöltése

 16. kép letöltése

 17. kép letöltése

 18. kép letöltése

 19. kép letöltése

 20. kép letöltése

 21. kép letöltése

 22. kép letöltése

 23. kép letöltése

 24. kép letöltése

 

Hatvan

Korábban az őzek lakták ezt a domboldalt, de a tulajdonos mást álmodott ide. Hatvan városában található ez a különleges panorámás családi ház.

A hatalmas egy légterű földszinti részen található a nappali, a konyha és az étkező. A belső színvilág követi a külső homlokzat színeit, mindamellett a barátságos, családi légkör kialakítása volt az elsődleges belsőépítészeti szempont.

A család kényelmét a hatalmas bézs kanapé szolgálja. Ezt egy könnyed, átlátszó műanyag dohányzóasztallal ellensúlyoztuk. A TV fal gombhúzott bőr felületű, ennek férfias jellegét a finom csillárok lágyítják.

Az étkezőben is tovább vittük a nappali színeit és anyaghasználatát. Bézs bőrfotelek, diószínű bútorok és  üvegajtós tálaló szekrények mellett döntöttünk. A minimál konyha szintén dió színű bútorokat és magas fényű fehér munkapultot kapott. Ezt a játékos négy fős kis étkezővel tettük még hatásosabbá. A beépített gépek és a kiegészítők inox felületűek.

A szülői hálószoba és a hozzá tartozó fürdőszoba néhány lépcsőfokkal feljebb van a konyha szintjénél. A lila szín dominál, meleg és puha teret terveztünk. A gyerekek szobái a földszinti nappali mintájára készültek, azonos szín és formavilággal. A vidám fürdő és a tágas szobák a gyerekek kívánsága szerint valósultak meg.

Az emeleten hatalmas könyvesszekrényt építettünk, ez lett a család könyvtárja. A hozzá tartozó emeleti "kis nappaliban"  zajlanak a közös társasjátékok és az olvasgatás is.

 

„Miután világossá vált, hogy feltétlenül szükségünk lesz egy belsőépítészre, az interneten találtunk Ádámra. A referenciáit megtekintve azonnal felvettük a kapcsolatot, melynek eredményességét az is bizonyítja, hogy azóta több projekten dolgoztunk együtt. Nagy hangsúlyt fordít a megrendelő megismerésére, és ezzel együtt a megrendelő igényeinek felismerésére, amit a közös munka alatt maximálisan tiszteletben tart, még ha ez több módosítással is jár. Kiterjedt kapcsolatrendszerének és szakmai tapasztalatának köszönhetően a felhasznált anyagok és kivitelezők széles választékából jó érzékkel választja a megrendelő szempontjai szerint a legmegfelelőbbeket. A tervezési folyamat során felkészült munkatársai segítségével, rövid határidővel pontos kiviteli tervet készít, valamint valósághű látványtervekkel segít a megrendelőnek „elképzelni” a végeredményt.”

Lauber Attila, cégvezető, RLB-60 Bt.Referencia ajánló

Labirintus, Liszt Ferenc Repülőtér

Labirintus, Liszt Ferenc Repülőtér

bővebben
 
Vanity Szépséglabor

Vanity Szépséglabor

bővebben
 
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika