images/nopic.jpg
  1. kép letöltése

  2. kép letöltése

  3. kép letöltése

  4. kép letöltése

  5. kép letöltése

 

Los Angeles

A Megrendelő a Kalifornia élet alapvető elemeit, a friss óceáni levegőt és a sok napfényt akarta kihangsúlyozni és ezek gyönyörűségeit kihasználni a tervezésben. A tulajdonos egy egyedi, modern, de mégis kényelmes és jól funkcionáló környezetet képzelt el és ennek kialakítására bízta meg a tervezőt.

A felső, bejárati szinten a látogató a nappaliban és az abból nyíló kilátásban gyönyörködhet. A ház nagyon érdekes és különleges építészeti elemekkel rendelkezik. A tervező ezeket az elemeket és a természet gyönyörűséget figyelembe véve kívánta a környezetet kialakítani. A bambusz padlóburkolat melegsége és tónusai egyszerű és letisztult modern bútorokkal lettek kombinálva a tervekben. A nappali egybe nyílik a fantasztikusan egyszerű, de fehérségével mégis nagyon elegáns konyhával, amihez a fehér magas fényű étkező bútorai is remekül alkalmazkodnak. Innen nyílik toló ajtókkal a csodálatos teraszra a tér, amely egy felülmúlhatatlan kilátást biztosít mind a kertre és medencére, mind a Csendes Óceánra.

A nappaliból lépcsőházon keresztül lehet az alsó, úgymond lakó szintre lemenni. Innen a látogató egyből az alsó szinti teraszra és a medencére tekinthet. Ezen az alsó szinten találhatóak a hálószobák és fürdők, valamint a mozi és játszó szoba is. Ezen a szinten sokkal kevesebb fényt kap a ház, mivel az a ház alapjai a hegyben vannak elhelyezve. Ezért ezekben a hálószobákban élénkebb színű, nagyobb mintájú egyedi tervezésű és nyomtatású tapétákat alkalmazott a tervező.

Belsőépítész: Laki AdriennReferencia ajánló

Vanity Szépséglabor

Vanity Szépséglabor

bővebben
 
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika