images/nopic.jpg
 1. kép letöltése

 2. kép letöltése

 3. kép letöltése

 4. kép letöltése

 5. kép letöltése

 6. kép letöltése

 7. kép letöltése

 8. kép letöltése

 9. kép letöltése

 10. kép letöltése

 11. kép letöltése

 12. kép letöltése

 13. kép letöltése

 14. kép letöltése

 15. kép letöltése

 16. kép letöltése

 

Penthouse

Budapest 11. kerületében, Madárhegy legújabb építési területén található ez a 2013-ban épült Adamdesign által tervezett, prémium minőségű, minimalista penthouse. A Budaörs szomszédságában fekvő terület ideális, hiszen a belváros könnyedén megközelíthető, mégis madárfüttyös, nyugodt környezet és gyönyörű kilátás várja a tulajdonost.

A 4 lakásos társasházból saját lifttel jutunk fel a legfelső szinten elhelyezkedő, egyetlen 145 nm-es alapterületű penthouse lakásba. A bejárattól jobbra a háló és a fürdőszoba, a gardrób és a mosókonyha helyiség található. A lakás másik területe a nappali és konyha. Mindkét élettérhez 1-1 nagy méretű, 31 nm-es örök panorámás terasz tartozik. A jelenleg gyerekszobaként funkcionáló helyiség akár 2 gyerek számára is megfelelő, ehhez egy önálló zöld erkély is tartozik.

A belsőépítészeti tervezési munkánk 1 éves folyamata alatt minden részletbe menő, professzionálisan átgondolt otthon valósítottunk meg. A minimalizmus mellett a funkcionalitás kapta a főszerepet, minden részletében telis-tele van rejtett technikai megoldásokkal. Elrendezését tekintve kényelmes és szellős. A bútorok többsége egyedi tervezésű beépített bútor.

A prémium minőségű konyhai gépeket (hűtő, sütő, mikró, mosogató, indukciós lap, elszívó) valamint a beépített bútorokat a vételár tartalmazza.  A 2 darab garázs és a tároló is benne van az árban, kötelezően megvásárolandó.

A mobil bútorok, virágok, kaspók, terasz bútor, mosógép és szárítógép nincsenek az árban, de eladásuk megállapodás tárgyát képezheti. A lakás azonnal beköltözhető!

További információkért keressen bizalommal: Cserne Gabriella, +36203265215, info@adamdesignstudio.huReferencia ajánló

 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapk茅sz铆t茅s, t谩rhely, domain, banner, webdesign, grafika