images/nopic.jpg
  1. kép letöltése

  2. kép letöltése

  3. kép letöltése

  4. kép letöltése

  5. kép letöltése

  6. kép letöltése

 

Max-Immun Gyógygomba Információs Központ

A Max-Immun Gyógygomba Információs Központ üzletének teljes arculatát valamint belsőépítészeti terveit készítettük el, elsőként a budapesti Kékgolyó u-i helyszínen. Feladatunk nem csak a tervezés, hanem elkészítése, hanem a kulcsrakész átadás is volt.

A zöld fal a logó zöldjével azonos színú, amely annyira karakteresen jelenik meg a kis alapterületű üzletben, hogy minden más színt visszafogottan kellett alkalmaznunk. A bükk fa felületek a gyógyszertári tisztaságot sugallják és egyben a természetesség hatását is hangsúlyozzák.

A viszonylag kis alapterületű eladótér a négy pultból áll, amely három tanácsadó fülkét és egy pénztárat foglal magában. A termék újszerűségét személyességet, bizalmat sugárzó újszerű tanácsadó fülkékkel igyekeztünk visszaadni.

A váró térben kialakított vitrinekben mutatjuk be mind a 22 féle termék alapanyagait és hatóanyagait. Ez lett a fókuszpontja a várónak, ahol a tanácsadás előtt kedvükre nézelődhetnek a vásárlók.

Az új üzletek arculat adaptációi és belsőépítészeti munkálatai folyamatosan zajlanak az ország különböző városaiban.

 

"Új üzletünk arculatának megtervezésével kerestük meg az Adamdesign Stúdiót. Olyan belsőépítész csapatot szerettünk volna találni, akik a design mellett legalább akkora hangsúlyt fektetnek az ergonómiára. Szilas Ádám és csapata személyében ez sikerült.

Karakteres, esztétikus látványterveket kaptunk, amely képes volt pontosan megfogalmazni cégünk filozófiáját, célkitűzéseit és nem utolsó sorban elnyerte saját és ügyfeleink tetszését.

A rendelkezésünkre álló teret pedig szakértelemmel, remek ötletekkel használták ki. Kiváló dizájnerek és építészek is egyben.

Mindemellett a határidők pontos betartását, ha kellett költségkímélő, de hatékony megoldásokat, nagyfokú rugalmasságot, rengeteg ötletet kaptunk tőlük és nem utolsó sorban mindvégig az elvégzendő feladat lehető legjobb megvalósítására törekedtek.

Ezek alapján következő megbízásként az új irodaházunknak már nemcsak a belső, de külső arculatát is Szilas Ádámra bíztuk.  A tervek készen vannak, és önmagukért beszélnek. Köszönjük az Adamdesign Stúdiónak!"

 

 

Zettisch Róbert, Ügyvezető IgazgatóReferencia ajánló

Vanity Szépséglabor

Vanity Szépséglabor

bővebben
 
 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika