images/nopic.jpg
 1. kép letöltése

 2. kép letöltése

 3. kép letöltése

 4. kép letöltése

 5. kép letöltése

 6. kép letöltése

 7. kép letöltése

 8. kép letöltése

 9. kép letöltése

 10. kép letöltése

 11. kép letöltése

 

Jablonka lejtő

Kihívás volt számunkra, amikor felkérést kaptunk, hogy a 2004-ben - a Zsuffa és Kalmár Építész Műterem által tervezett - az Év Háza címet kiérdemlő budai családi házat belsőépítészetileg felfrissítsük, a kertet pedig az igényeknek megfelelően új épülettel bővítsük.

A nappaliba egyedi kandallófa tartót terveztünk, egy méretes acél gyűrűt.

Izgalmas megoldást választottunk, amikor az emeleten a  hálót, a fürdőt és az előteret egybe nyitottuk, így kapott a Megrendelő igazán személyre szabott megoldást.

A háló egyedi falfestéssel kapott sajátos, friss stílust, ahol egy elegáns Swarovski ágy, kárpitozott fal és baldachin kapott helyet. Szokatlanul megfordítottuk a festést is: az egyedi zöld  falfestés került a falakra, és a mennyezet lett fehér színű.

Különlegesség még a műgyantába ültetett nyitott, ajtó nélküli zuhanyzó.

A gyerekjátszó helyét átalakítottuk, frissítettük egy új kanapéval és a füst szerű lilás graffitivel.

A  nyitott pavilon az épület szigorú geometrikus alakjából kilép és fel is emelkedik az esti rejtett világítással. A japán kertet bonsaiok és sziklák színesítik.

A családi ház belsőépítészeti tervezése mellett a teljes beruházás lebonyolítást is egy kézben tartottuk.

Ha ezt az ingatlant szívesen megvásárolná, ne késlekedjen! További infó itt!

 

"Cégvezetőként  a legjobb megoldásokra törekszem, ezért olyan tervezőt kerestem, aki kellő ötlettel rendelkezik ahhoz, hogy a családi házam belülről új designt kapjon. Ádám személyében olyan belsőépítész szakembert ismertem meg, aki látásmódjában bátor és újszerű.  Könnyen és gyorsan megértette az igényeimet és rengeteg új ötlettel és technikai megoldással oldotta meg a problémákat. Nemcsak a tervezést, hanem a beruházás lebonyolítást is bátran rábíztam. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok,  és azóta már a vállalkozásaim belsőépítészeti tervezését is rábíztam!"

Kőrössy Zoltán, tulajdonos

Még több infó: hg.huReferencia ajánló

 
 
 

Adamdesign Studio. Architecture.Interior.Real estate. Minden jog fenntartva 2005-2016.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika