Az eredmény minden elképzelésünket felülmúlta

Nappal hangulatos kávézó, éjszaka pedig a legjobb koktélok lelőhelye a Larus.

Nappal hangulatos kávézó, éjszaka pedig a legjobb koktélok lelőhelye a Larus.

A fiatal és ambiciózus tulajdonosnak örömmel segítettünk a design frissítésében.

Balatonfüred legforgalmasabb sétányán található a Larus Café Bar sarki üzlete. Különlegessége elsősorban a profi vendéglátásban rejlik, a tulajdonos elismert mixerként a nap bármely időszakában elkápráztat koktél kompozícióival. Ezért is volt szerethető a feladatunk, hiszen a kiváló minőséget kellett belsőépítészetileg megtámogatnunk. A  tulajdonossal együtt egy szerethető, barátságos, otthonos törzshelyet terveztünk, amely az év minden napján várja a vendégeket.

Ádámékkal egy előző munkájuk során ismerkedtünk meg. Akkor éppen Budapest egyik exclusive prémium brand store kialakításán dolgoztak.  
A stílusváltáson túl fontos szempont volt a befogadóképesség növelése. Az üzlet végleges arculata az egymást követő találkozások során alakult ki.Az eredmény minden elképzelésünket felülmúlta. A vendégeink részéről érkező számos pozitív visszajelzés az igazi elismerés a közös munkánkra.Mára biztosan tudjuk, amennyiben lesz lehetőségünk további fejlesztésre, illetve új üzlethelyiség beindítására, ismét Ádámék segítségét szeretnénk igénybe venni.

Larus Café Bar Tulajdonos

Balatonfüred