Rólunk

Irodánk teljes körű belsőépítészeti és építészeti tervezéssel foglalkozik, legyen szó egyszerű koncepció terv vagy teljes kiviteli terv elkészítéséről. Számunkra fontos a megrendelő, ezért előtérbe helyezzük az elképzeléseit, amit a kreatív, hozzárértő csapat valósít meg.
adamdesign studio

Divíziónk

Tervezés

A tervezőirodánkat többnyire belsőépítész és építész kollégák alkotják. Szakági tervező partnereink: épületgépész tervező, elektromos tervező, statikus tervező, közmű tervező, közlekedés tervező, geodéta, környezet- mérnök, talajmechanikai mérnök, üzemanyag-technológiai mérnök, tűzvédelemi tervező, munkavédelemi tervező, konyhatechnológus.

Kivitelezés

Többféle kivitelező csapattal állunk kapcsolatban, köztük több generál-kivitelezővel, akik magas színvonalú munkákra specializálódtak. Az egyedi tervezési feladataink miatt képzőművészekkel, fejlesztőmérnökökkel, grafikusokkal is kapcsolatban állunk.

Történetünk

2003-2006

Képzőművész tanári munka mellett belsőépítészeti kivitelezéseket és átalakításokat végzek szakmunkásaimmal.

2006-2008

Az RTL Klub Ötletház
című műsorában 2 éven keresztül kb. 60 lakberendezési projekt tervezését és kivitelezését valósítom meg kivitelező csapatommal.

2007

Megalapítom az Adamdesign belsőépítész irodát.
Első években alapvetően magánlakásokkal és ingatlanokkal foglalkozunk. Munkáinkat jellemzően nem csak tervezzük, a generál kivitelezést is mi végezzük.

2012

A Herendi Porcelán-manufaktúrának megtervezzük az új üzletarculatát, vele párhuzamosan a ferihegyi üzletét. Ezután a későbbiekben több üzletarculattal foglalkozik az iroda: Heavy Tools, The BoxDonut, Fresh Corner, Freshland stb.

2014

Az irodánk felveszi első okleveles építészmérnökét, innentől építészeti tervezési feladatokat is vállalunk.

2015

Megtervezzük a Csodák Palotájának új helyszínét és a teljes lebonyolítás is ami feladatunk. A tervezésben közel 40 szakembert és a teljes kivitelezői csapatmunkáját koordináljuk. Ezután a továbbiakban egyre több rendezvényhelyszínt és kiállítást tervezünk:VR Vidámpark, helytörténeti kiállítás a Várban stb.

2017

Magánháztervezések után megkapjuk az első társasház tervezésünk.

2018

Megnyerjük a MOL Fresh Corner önálló kávézóhálózat arculattervezési pályázatát, melynek  a projektfejlesztésében a mai napig dolgozunk.

2019

MOL keretszerződött partnerként töltőállomásokat és 2021-től az új Marché arculatot is mi tervezzük.

2021

Éves árbevétel: Nettó 193,292,000 Ft
Iroda létszáma: 11 fő
Külsős szakági tervezők létszáma: kb. 40 fő
Generál-, bútoros és szakági kivitelező
partnereink létszáma:
kb. 100 fő

Értékeink

01

Szaktudás

Művészeti előképzettségből több év kivitelezői gyakorlat után alapított, eleinte belsőépítész, későbbiekben építész iroda fejlődésének köszönhető- en minden új feladathoz nyitottan és rugalmasan hozzáálló irodává váltunk.
02

Vállalkozó szellem

Jelenleg is keresünk olyan innovatív projekteket, melyekben teljesen új területeken is kipróbálhatjuk magunkat, vagy eddig megszerzett tudásunkat gyarapíthatjuk. Egyedi tárgyak és eszközök fejlesztésében is gyakran részt veszünk.
03

Rugalmasság

Fiatalokból álló csapatunk naprakészen tud reflektálni új piaci versenyzők támogatására. Emellett műemléki környezetben is könnyedén megálljuk helyünket.
04

Tapasztalat

Mindenféle üzleti szektorban több tapasztalatot is gyűjtöttünk már: szálloda, wellness, étterem, fitness, iroda, ruha-, ékszer-, gyógyszerüzletek, konferencia- és rendezvényhelyszín, kiállítások, nemzetközi franchise, belsőépítészeti arculat, építészeti tervezések, töltőállomás-tervezés.